Nisan 19, 2010

24 cm'in altı boyda lüfer satmayacağının teminatını veren işletmeciler, şef ve aşçılar:

Neredeyse 2000 tüketici imzasıyla desteklenen bu dostlarımıza gösterdikleri hassasiyet ve niyet ettikleri söz için teşekkürlerimizle...

Adem Boğatepe - Aşçı
Ahmet Melih Özbek - İşletmeci (Leb-i Derya)
Ahu Kerimoğlu Aysal - İşletmeci (Hotel Les Ottomans)
Alanur Erdoğan - Aşçı
Ali Ronay - Chef de Cuisine (The Ritz-Carlton Istanbul)
Aslı Saçar - İşletmeci (Lulu's)
Aslı Sepek - Restaurant Şefi (Zarifi)
Aydın Demir - Şef
Ayşe Şenssılay - İşletmeci (Giritli Restoran)
Ayşegül İlsever - İşletmeci (Biber Bar ve Blackk)
Bade Tomruk - Pazarlama ve İletişim Müdürü (tüm Divan Grubu İşletmeleri adına)
Bade Uygun - İşletmeci (Badehane)
Banu Karvan - İşletmeci (Global Gıda A.Ş.)
Bar Allıcıoğlu - İşletmeci (Barba Giritli Balık Lokantası)
Başak Emirdağ - Şef (La Rouge)
Batur Durmay - İşletmeci (Asitane Restaurant)
Bayram Karaçam - Aşçı
Behzat Şahin - İşletmeci (Cibalikapı Balıkçısı)
Bülent Akkızoğlu - Şef (Kiki Gastropub)
Cengiz Acungüç - İşletme müdürü (La Maison)
Ceylan Çelikoğlu - Aşçı
Cihan Çetinkaya - Şef
Defne Şengül - İşletmeci (Park Fora)
Deniz Dilbaz - Aşçı
Deniz Kurt - İşletmeci (Seakurt Su Ürünleri)
Dilan Dağ - Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu (Nanna Restaurant, Paysage Restaurant, Balık Noktası ve Günay Restaurant adına)
Dilara Erbay - Aşçı, İşletmeci (Abracadabra)
Ebru Koralı - İşletmeci (Hayal Kahvesi)
Ece Aksoy - İşletmeci (9 Ece Aksoy)
Elif Şule Doğan - Aşçı
Elif Yalın - İşletmeci (Mangerie, Delicatessen)
Emre Akça - Gastronomi, öğrenci
Emre Şen - Şef, İşletmeci (Lavanda Otel)
Emre Tatari - Gastronomik Bilimler, öğrenci
Erkan Çetin - Aşçı
Erkut Tekeli - Aşçı
Esra Birtek Hazer - Aşçı
Eyüp Kemal Sevinç - Şef
Fatih Kaya - Şef (Cezayir Restaurant)
Ferda Erdinç - İşletmeci (Zencefil)
Ferit Baltacıoğlu - İşletmeci (The House Cafe)
Gonca Sadıki - İşletmeci (Nişantaşı Cafe de Paris)
Güniz Tortamış- İşletmeci (Cafe Zanzibar)
Gürsel Keleş - Şef
Hande Bozdoğan - İşletmeci (İstanbul Culinary Institute)
Hayri Yöndem - Aşçı
İbrahim Tuna - İşletmeci (Fauna)
İlknur Çelk - Aşçı
İnci Ülgen Bozyiğit - Aşçı
Kaan Sakarya - Aşçı
Kaya Demirer - İşletmeci (Topaz Restaurant)
Kerem Suner - İşletmeci (Mezzaluna Express)
Leyla Tabrizi - İşletmeci (Su’dan)
Mehmet Gök - Executive Chef (Four Seasons Hotels İstanbul)
Mehmet Gürs - Şef (İstanbul Yiyecek İçecek/Mikla)
Melisa Özgür (Hotel Seraglio)
Mert Seran - Executive Chef (Group 29)
Murat Bozok - Şef (Mimolett Restaurant)
Murat Yörük - İşletmeci (72 Bistro)
Musa Dağdeviren - Usta (Çiya)
Mustafa Taşan - İşletmeci (Kırkpınar Lokantaları, The Bow Bells, Karadabalık, Gruppo A.Ş.)
Necati Aktaş - Aşçı
Nejat Albeyrak - İşletmeci (Barba Giritli)
Nilay Pya - Aşçı
Orhan Arık - Aşçı
Osman Bahadır - Şef
Pelin Dumanlı - Asçı
Rıza Büyükuğur - İşletmeci (İstanbul Doors Grubu)
Savaş Aydemir - Execitive Chef (Four Seasons Hotels Istanbul)
Sevinç Baliç - İşletmeci (Karaköyüm)
Serhat Doğaç - İşletmeci (Mevsim Balıkçısı)
Serpil Gürcan - Aşçı
Sıdıka Karaman - İşletmeci (Sıdıka Meze Restaurant)
Sitare Baras - İşletmeci (Mutfak Sanatları Akademisi )
Süleyman Öztoprak - Şef
Şemsa Denizsel - İşletmeci (Kantin)
Şerife Sözer - İşletmeci (Derya Balık Restaurant)
Tevfik Şems Naipoğlu - Aşçı
Turizm Araştırmaları Derneği (TURAD)
Turgut Kağıtçı - İşletmeci (Nobel Gourmet)
Türkan Çim Işık - İşletmeci (Lodos, Bozcaada)
Veli Karabudak - İşletmeci (MidPoint)
Yeşim Ekeroğlu Baykut - Aşçı
Zeynep Dayıoğlu - Aşçı

5 yorum:

Emine dedi ki...

Bu etkinlık için destek verenlere kocaman alkış ve desteğimizi bırakıyorum ...

Defne Koryurek dedi ki...

teşekkürler Emine!

cavit111 dedi ki...

Defne Hanım,

Mutfak Sanatları Akademisi olarak biz de 24cm'nin altı boyda pratik derslerimizde lüferle uygulama yapmayacağız.

Cem Erol
Head Chef
MSA

Defne Koryurek dedi ki...

teşekkürler cavit111!

lüfer aşkına, diyor ve bu sahiplenmenin tüm mutfaklara yayılmasını diliyoruz,
D.

BuenosAras dedi ki...

cool hareketler bunlar ;)