Nisan 19, 2006

FSD 069 FSD 029 FSD 100 FSD 023 FSD 040
Fikir Sahibi Damaklar mekanina kavustu...

5 yorum:

Nes london-ist dedi ki...

yani bir lokanta mı,kafe mi,buyuk bir sır mı,gelmek ayıp mı,hic bilgi vermezseniz ogrenmesi zor mu,ziyaret etmek istesek suc olur mu? hayırlı ve bereketli olması dileğiyle..

Defne Koryurek dedi ki...

:)

bu soruya uzun bir post girmek gerek ve derhal yazilacak, soz. ama, hayir. bir cafe ya da lokanta degil. adinin tum onerdiklerine uygun yasasin, curetkar olsun, hatirlanacak isler yapsin, duzen tutsun, gelecegi hayal etsin, bugunu kaydetsin ve ayaklarinin uzerinde dursun diye niyet ettik. bu blog'un devami bir mekan olsun, bir mutfak calissin istedik. kafanizi biraz daha karistirmadan izin istemeliyim, yakinda uzun bir post'la anlatmak uzere nelere niyet ettigimizi.. ama, elbette. gelin. ziyaret edin.

D.

Isil Simsek dedi ki...

ben de merakla ve sabirsizlikla bekliyorum.
sevgiler

Doruk dedi ki...

Tebrikler:) Yukarıda yazdığınız cevabı okuyunca neler hayal ettim, bir bilseniz. Heyecanla bekliyorum.

Defne Koryurek dedi ki...

sevgili bon appetit.

evet :) yazida bahsi gecen biziz.

itiraf etmeliyim ki yapmaya calistigimizin bildigimiz, iste buna benzeyecek diye gosterebilecegimiz bir ornegi yok ve tarif yetmiyor. sadece sabun ve sik mutfak malzemeleri satan bir dukkan degiliz ve hayir, zencefil'in yemeklerini ogretmek icin de kurmadik mutfagimizi. cafe degiliz, ama dort asci da olsa ortaklar arasinda, restaurant da degil FSD. mutfak var ve imalat da, ama tencere satiyoruz. yazi yaziyoruz, blog var ama dergi cikmadi daha. test etmemiz icin gelen malzemeler var ama neticelerini yayinlamadik. ve evet, niyetimiz zencefil'in yemeklerini ogretmek degilse de yemek atolyelerimiz olacak. en zor yani yaptigimiz isi tarif etmek. boyle bir sey... bakalim. tarifsiz bir sey yapiyoruz, olcu olmak icin. Ferda'nin deyimiyle yogurt caliyoruz gole. ve evet, yazi bizden bahsediyor ama hayir :)) pek anlatamamis bizi.

kizmak ne mumkun, fakat.


:)