Sevgili Fikir Sahibi Damaklar takipçileri,
Öyle görünüyor ki 6 Haziran Cumartesi günü, kurulduğumuzdan beri belki de, en hareketli günümüz olacak!
6 Haziran saat 9:00'da Feriköy %100 Ekolojik Pazarı'ndaki tezgahımızda ekşi mayamızı dağıtmaya devam ediyoruz..
saat 10:30'da gene Feriköy %100 Ekolojik Pazarı'nda bir sohbet toplantımız var ve neden gerçek gıdanın peşine düştük, onu paylaşacağız....
saat 11:00'de ve saat 15:00'de Cezayir Restaurant'da ve Slow Food Ayvalık konviviyumundan Zeynep Kürşat Alumur ile Ali Kürşat'ın desteğiyle ayrı iki oturumda gerçekleştireceğimiz "zeytin ve Ayvalık" başlığı taşıyan bir zeytinyağına giriş atölyemiz olacak..
Ayrıca saat 10:00'da da Fikir Sahibi Çocuklar'ımız bir saha gezisine (ayrıntılar aşağıda) çıkacaklar!
Diliyorum bu kalabalık program başınızı döndürsün ve size denk düşen saatlerde katılın aramıza!
Katılıma ilişkin haberleşme adresimizi tekrar ediyorum: fsd.slowfoodtr@gmail.com
Haziran 02, 2009
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Defne Hn,
Tijen' e yazdığınız dondurma ile ilgili yorumunuzu okudum. Bostancı'da oturuyorum ve Yaşar Ustanın meyveli dondurmasını ben de çok beğeniyorum. Bugün uğradım ve sizin merak ettiğiniz "Manav" konusunu sordum.
Kısmen doğru olduğunu söyledi. Ayrıca oğlu, aralarında "organik sertifikaya" sahip bazı bahçelerle de anlaşma yaptıklarını belirtti. Çilek, dut, incir gibi. Dutları Elazığ'daki bir bahçeden, inciri Aydın'daki bir bahçeden temin ediyormuş.
Ayrıca bugün pek memnun olduğum bir haber de verdi. Ben reçellik gülle yapılan tatları pek severim. 10 güne kadar güllü dondurma yapacağını söyledi. Hiç tatmammıştım, şimdi sabırsızlıkla bekliyorum.
Haber vereyim dedim.
Sevgiler.
sevgili Munevver,
ne zarif bir iltifat bu: usenmemis takip etmissiniz sorumu, hele cevabini ise esirgememis, uzun uzun yazmissiniz!
cok, cok tesekkur ederim.
sevgiler,
D.
Yorum Gönder