mantardostu diye bir grup var, Jilber Boyaciyan baskanliginda saha calismasi ve egitim faaliyetleri yurutuyorlar. belki onlarla temas etmek istersiniz. kuzugobegi, trompet, chantarelle, sigir dili, boletler ve ozellikle de porcini ve daha pek cogunu biz onlar sayesinde ayirdetmeyi, toplamayi ve kurutmayi ogrendik.
bu sütunun devamında facebook ve twitter bağlantılarımızı göreceksiniz.
bu bağlantıları kendi sosyal medya hesaplarınızla birleştirerek günlük takibinize Fikir Sahibi Damaklar'ı rahatlıkla katabilirsiniz.
blog'umuz ya da facebook ve twitter gibi bağlantılardan takip ettiğiniz aktivitelerimizin parçası olmak yetmez, Fikir Sahibi Damaklar'ın bir parçası olmak isterseniz, Slow Food üyesi olmayı seçebilirsiniz. bu durumda aşağıda bulacağınız "turuncu salyangoz"a tık'lamanız gerekecek. üyelik işlemleriniz esnasında size sunulacak seçeneklerden "Fikir Sahibi Damaklar konviviyumu"nu seçerseniz, Slow Food hareketinin Fikir Sahibi Damaklar gönüllüsüne dönüşürsünüz!
Slow Food'a üyelik
Fikir Sahibi Damaklar, Slow Food'un Türkiye'deki 18 yansımasından biridir. devam etmekte olan "İstanbul Lüfer'e Hasret Kalmasın" ile "yemiyorsak sebebi var!" kampanyaları ve 317 üyesiyle de Türkiye'nin en aktif ve sayıca en kalabalık konviviyumudur.
3 yorum:
Aman o otlar,o kuzu göbeği mantarlar nedir öyle; aman Allahım ne güzellikler onlar öyle. O kuzu göbeği mantarlardan elde etmek mümkün mü acaba?
sevgili siyahgul,
mantardostu diye bir grup var, Jilber Boyaciyan baskanliginda saha calismasi ve egitim faaliyetleri yurutuyorlar. belki onlarla temas etmek istersiniz. kuzugobegi, trompet, chantarelle, sigir dili, boletler ve ozellikle de porcini ve daha pek cogunu biz onlar sayesinde ayirdetmeyi, toplamayi ve kurutmayi ogrendik.
sevgiler,
D.
utanc verici bir hata yapmisim, Jilber hocanin soyadini uydurmus, yazmisim. affedin. dogrusu: Jiber Barutciyan olacakti..
Yorum Gönder