tag:blogger.com,1999:blog-12087378.post111320801335345705..comments2023-08-23T14:44:56.554+03:00Comments on Slow Food İstanbul/Fikir Sahibi Damaklar konviviyumu: Yemek Kitaplari...Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-12087378.post-1137269790206185972006-01-14T22:16:00.000+02:002006-01-14T22:16:00.000+02:00Merhaba, yine ben,Az evvel yaptım etleri ve,tuz ve...Merhaba, yine ben,<BR/>Az evvel yaptım etleri ve,<BR/><BR/>tuz ve taze karabiber, rendelenmis 1 dis sarimsak, 1 çay kaşığı zencefil,1 çay kaşığı toz biber, limon suyu ve z.yağı ile sos yaptım harika oldu, önce soya sosuna buladım etleri ve üstüne bu sosu sürdüm mükemmel oldu. <BR/>Sevgilerimle,<BR/><BR/>FigenZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12087378.post-1137252521849983512006-01-14T17:28:00.000+02:002006-01-14T17:28:00.000+02:00Bu kadar olur, bugun menüde Bonfile vardı çözülüyo...Bu kadar olur, bugun menüde Bonfile vardı çözülüyor şu anda. Izgarada yapacaktım ve yanına da mantar sos ancak mantar bitmiş asagıda ve alamadan geldim, ne yapayım diye düşünüyordum? Bu tarifi elimdeki malzemelerle yaparım hemen , tercüme için teşekkür ederim, <BR/><BR/>yazılar içinde eline saglık, cok guzel bir derleme olmuş kopyaladım bile.<BR/><BR/>Sevgilerimle, <BR/>FigenZeYNePhttps://www.blogger.com/profile/13752093153228500511noreply@blogger.com